НОВА МАРКЕТИ Вашиот нов
најдобар
пријател

ПРОВЕРЕНО НАЈЕФТИНО !!!ДИСКОНТНИ ЦЕНИ !!!

150 ден.

120 ден.

-20%
СВЕЖО И ЗАМРЗНАТО МЕСО
Специјално за вашето семејство НОВА МАРКЕТИ
ви нуди голема палета на замрзнато месо од познати домашни и светски брендови.
10.00 ден.

9.00 ден.

-10%
ДОМАШНИ ПРОИЗВОДИ
Нова Маркети е еден од единствените супер маркети каде што располага со најголем асортиман на домашни прехрамбени производи.
100 ден (6 пак)

90 ден (6 пак)

-10%
АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ
Во секое време во Нова Маркети ќе најдете голем избор на алкохолни и безалкохолни пијалоци по дисконтни цени за нашите потрошувачи.

 

ЛОКАЦИИ

  • Скопје - Карпош 1
  • Скопје - Центар
  • Охрид

КАРИЕРА

ПОТРОШУВАЧИ

  • Квалитет на производите
  • Нова Маркети картичка
  • Заштита на потрошувачите